Overview

In het mooie natuurrijke Meterik worden in het plan Meteriks veld fase 2, 4 woonstudio's in 2 verschillende woningtypes gerealiseerd. Het plan kent een hoge kwaliteit van wonen en is ruim van opzet met aandacht voor de natuur en groenvoorzieningen.

Type 1 woningen:
Woonstudio type 1 is gesitueerd op de begane grond. De entree geeft toegang tot het woongedeelte, de badkamer met douche, wasbak en aansluiting voor de wasmachine en wasdroger en een separaat toilet.

In het woongedeelte zijn de woonkamer, de eetkamer en de keuken op efficiënte manier bij elkaar gebracht. Dit gedeelte geeft ook toegang tot de tuin. De woonstudio is voorzien van een op maat gemaakte keuken.

Naast deze keuken bevindt zich de berging en technische ruimte. De andere kant geeft toegang tot de slaapkamer.

Type 2 woningen:
Woonstudio type 2 bestaat uit de eerste en de tweede verdieping. Via de centrale trap kom je bij de entree, die toegang geeft tot het woongedeelte en het separate toilet.

Het woongedeelte biedt ruimte aan de woonkamer, de eetkamer en het keukengedeelte met een op maat gemaakte keuken. Onder de trap naar de tweede verdieping is een kast gemaakt als extra berging. Vanuit de keuken/eetkamer kom je op het balkon met een oppervlakte van ca. 10 m2.

Via de trap aan de zijkant van de woonkamer kom je uit op de overloop van de tweede verdieping. Van hieruit is de slaapkamer bereikbaar. Via de slaapkamer kom je terecht op de badkamer met een douche, wastafel en tweede toilet.

Via de overloop is ook de berging bereikbaar. Hier is ruimte voor de technische installatie en zijn aansluitpunten gecreëerd voor de wasmachine en de wasdroger.

Meterik grenst aan Horst, dat een centrumfunctie heeft voor de dorpen die rondom de hoofdplaats van deze gemeente liggen. Dit is de ideale combinatie van rustig en landelijk wonen, met alle voorzieningen op korte afstand.
De A73 richting Venlo, Nijmegen en Roermond is op korte afstand bereikbaar. Het centrum van Venlo is binnen 20 autominuten bereikbaar.

  • Status Binnenkort te huur
  • LocatieMeterik, NL
  • Type Woonstudio's
  • Aantal4 woonstudio's
  • EnergielabelEnergiezuinig, A+++

Galerij

Schrijf je nu in!