Ons project Mulderberg in het prachtige Schinnen is van start!

11 november 2022

Gelegen in het idyllische Zuid-Limburgse landschap worden 8 mooie gezinswoningen gebouwd. In de uitloper van het Plateau van Doenrade krijgt je het gevoel dat je in het buitenland woont, terwijl je toch centraal en dichtbij alle voorzieningen van de stad hebt van zoal; Geleen, Hoensbroek, Brunssum en Heerlen.

De Mulderberg wordt opgeleverd in oktober 2023, zal worden gerealiseerd door HVG Real Estate en in de verhuur komen bij HVG Woonpartners.

Huurappartementen Kloosterhof Grubbenvorst voor de kerst 2023 gereed!

3 november 2022

In de kern van het pittoreske Grubbenvorst realiseert HVG Real Estate 16 stijlvolle appartementen aan de Kloosterstraat. De appartementen hebben een praktische indeling en zijn energiezuinig (A+++), waardoor u in een tijd van stijgende energielasten bespaart op uw maandlasten en ook nog een steentje bijdraagt aan het milieu. De appartementen worden in december 2023 opgeleverd, waardoor de toekomstige huurders Kerstmis 2023 in hun nieuwe woning zullen vieren.

De appartementen worden verhuurd door HVG Woonpartners. Indien u op de hoogte wilt blijven van dit nieuwbouwplan, dan kunt u zich inschrijven via www.hvgwoonpartners.nl/inschrijven/. Zodra er meer bekend is over de huurmogelijkheden, zal er contact met u worden opgenomen.

 

Gasloos en energiezuinig wonen in Sittard

17 oktober 2022

Inmiddels heeft de bouw van project Mantova in Sittard al het hoogste punt bereikt én zijn er slechts nog enkele huurwoningen beschikbaar.
 
De oplevering van deze huurwoningen zal plaatsvinden in Q1 van 2023.
 
Wilt u in aanmerking komen voor deze gasloze én energiezuinige woningen? Schrijf u dan in!

Inschrijvingen Mantova reeds gestart

25 augustus 2022

Voor de bouwvak zijn er al mooie stappen gemaakt richting de realisatie van nieuwproject Mantova in Sittard. Vanaf volgende week worden de werkzaamheden hervat en gaan de schouders er weer onder.

Meer informatie over Mantova vindt je op https://hvgwoonpartners.nl/aanbod-huurwoningen/

De inschrijvingen zijn inmiddels van start gegaan. Ben je geïnteresseerd in het huren van een woning? Vul het inschrijfformulier in op https://hvgwoonpartners.nl/inschrijven/ zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken en je op de hoogte kunnen houden van de vorderingen van dit mooie nieuwbouwplan.

Rookmelders redden levens

27 juni 2022

Rookmelders redden levens! Daarom zijn rookmelders vanaf 1 juli 2022 verplicht op elke woonlaag. Omdat in onze woningen niet overal (voldoende) rookmelders hingen, is Ruud sinds begin dit jaar op pad om ze alsnog op te hangen. En daarmee is hij al hard op weg! Dat geeft een gerust gevoel.

Rolstoeltrampoline geplaatst in Waalre

16 mei 2022

We zijn hartstikke trots dat wij de kindjes van Villa ExpertCare in Waalre afgelopen zondag blij hebben kunnen maken met deze geweldige rolstoeltrampoline.

Tijdens de oudercontactdag afgelopen zondag is de rolstoeltrampoline officieel in gebruik genomen middels een feestelijk samenzijn. Ook de ballonnenclown heeft ervoor gezorgd dat de kindjes een geweldige ochtend hebben gehad.

We wensen alle kindjes heel veel speelplezier met de nieuwe rolstoeltrampoline!

Mantova Sittard van start

10 mei 2022

De eerste bouwwerkzaamheden van de 20 woningen in Sittard zijn inmiddels in volle gang.
 
Vanaf week 34 zullen wij starten met de eerste voorbereidingen voor de verhuur van deze mooie gezinswoningen.
 
Houd bij interesse onze pagina in de gaten voor meer informatie!

Project Mantova Sittard van Start

22 maart 2022

Op bijgevoegde foto kunnen jullie zien dat HVG Real Estate is gestart met de bouw van 20 huurwoningen.
Deze huurwoningen worden gerealiseerd in een van de oudste plaatsen van Nederland én op twee na oudste stad in Limburg.
Tevens behoort Sittard tot de vijf mooiste vestingsteden van Nederland en staat niet voor niets bekend om haar bourgondische levenslust.
Binnenkort meer informatie over dit project!

Eerste nieuwe huurder in Broekhuizen

3 maart 2022

Bij project Luisch Hof in Broekhuizen heeft onze collega Ruud deze week alvast de eerste huurder blij mogen maken met de sleutel van zijn nieuwe woning.

Er zijn nog een aantal werkzaamheden bezig, maar binnen nu en twee maanden kunnen alle overige huurders ook hun intrek nemen in hun nieuwe woning.

Laatste kans in Broekhuizen

24 januari 2022

Wil jij medio april/mei 2022 al je intrek nemen in een nieuwbouwwoning? Dan is dit je laatste kans in Broekhuizen! Bij project Luisch Hof in Broekhuizen hebben we namelijk nog maar enkele huurwoningen beschikbaar.

Wees er snel bij, want weg=weg!

Praktische informatie:

 – Woonkamer in open verbinding met de keuken
 – Keuken met spoelbak, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap
 – Inloopdouche, vaste wastafel en vrij hangend toilet
 – Drie slaapkamers
 – Vaste trap naar ruime zolder
 – Zonnepanelen
 – Nagenoeg energieneutraal
 – Aanvaarding medio april/mei 2022

Kerstattentie voor onze huurders

20 december 2021

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat onze collega Ruud op pad gaat. Traditiegetrouw gaat hij bij al onze huurders langs om ze te verrassen met een leuke kerstattentie.
 
We willen onze huurders ontzettend bedanken, want dankzij hen kunnen we terugblikken op een geslaagd jaar waarin we op verschillende locaties ook nieuwe huurders hebben mogen verwelkomen.
 
Is Ruud nog niet bij je langs geweest? Hou dan je voordeur in de gaten, want dan zal hij een dezer dagen bij je aanbellen!

Woning in Swalmen te huur

16 december 2021

Deze mooie twee-onder-een-kapwoning aan de Kroppestraat in Swalmen is vanaf 01-01-2022 beschikbaar.

Wonen in Swalmen is een ideale combinatie van fraai landelijk wonen met een levendig sociale gemeenschap met de diversiteit en dynamiek van grote steden als Roermond, Venlo en Mönchengladbach op een steenworp afstand.

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞

 – Eengezinswoning
 – Drie kamers
 – Keuken én bijkeuken
 – Twee slaapkamers
 – Badkamer
 – Bergruimte
 – Tuin

Woning in Swalmen te huur

16 december 2021

Deze mooie twee-onder-een-kapwoning aan de Kroppestraat in Swalmen is vanaf 01-01-2022 beschikbaar.

Wonen in Swalmen is een ideale combinatie van fraai landelijk wonen met een levendig sociale gemeenschap met de diversiteit en dynamiek van grote steden als Roermond, Venlo en Mönchengladbach op een steenworp afstand.

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞

 – Eengezinswoning
 – Drie kamers
 – Keuken én bijkeuken
 – Twee slaapkamers
 – Badkamer
 – Bergruimte
 – Tuin

© 2022 – HVG Woonpartners. All rights reserved.