Ontdek de perfecte woonervaring bij Kloosterhof in Grubbenvorst

25 september 2023

Ben jij op zoek naar een prachtige nieuwe plek om te wonen in het schilderachtige Grubbenvorst? Zoek niet verder! Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat er nog enkele huurappartementen beschikbaar zijn in ons nieuwbouwproject, Kloosterhof.
 
Appartementen met Stijl en Comfort 
Onze appartementen zijn ontworpen met aandacht voor detail en bieden een ongeëvenaarde combinatie van stijl en comfort. Met moderne voorzieningen, ruime plattegronden en hoogwaardige afwerkingen, zul je je meteen thuis voelen. Van open keukens tot overvloedige natuurlijke verlichting, Kloosterhof biedt de perfecte omgeving om te ontspannen en te genieten.
 
Ontspan in de Natuur 
Stap buiten je voordeur en ervaar de prachtige natuurlijke omgeving van Grubbenvorst. Het nabijgelegen natuurgebied biedt eindeloze mogelijkheden voor wandelen, fietsen en ontspannen in de buitenlucht.
 
Gemakkelijke Toegang Tot Voorzieningen 
Kloosterhof ligt op slechts een steenworp afstand van lokale winkels, restaurants en andere voorzieningen. Je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik, waardoor het dagelijkse leven moeiteloos en plezierig wordt.
 
 Jouw Nieuwe Thuis Wacht Op Jou! 
Onze beschikbare huurappartementen zijn beperkt, dus wacht niet te lang. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om jouw nieuwe thuis te reserveren.
 
Bel ons op 0475 79 40 10 of stuur een e-mail naar info@hvgwoonpartners.nl om meer te weten te komen over deze geweldige kans. Je droomwoning wacht op je bij Kloosterhof in Grubbenvorst!
 
Wacht niet te lang, want deze appartementen zijn zo weg!
 

Gesprekken huurders appartementen Anemone en Daisy in volle gang

27 juli 2023

De gesprekken met de toekomstige huurders van de appartementen in zowel complex Anemone als in complex Daisy aan de Anemonenstraat in Geleen zijn in volle gang. Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan de 28 appartementen, waarvan de eersten vanaf oktober al bewoonbaar zijn.

Aan de hand van de 3D impressies krijg je reeds een indruk van de mogelijkheden die het appartement te bieden heeft.

Heb je interesse? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op.

Woningen Ambacht Panningen opgeleverd

21 juli 2023

Op de oude VMBO-locatie in de kern van Panningen heeft HVG Real Estate maar liefst 8 patiowoningen en 4 rijwoningen gerealiseerd. Hiervan worden 3 patiowoningen verhuurd door HVG Woonpartners. Afgelopen week zijn deze woningen opgeleverd. Onze huurders hebben de sleutel ontvangen en kunnen heerlijk genieten van hun nieuwe ‘thuis’.

Met trots kijken we terug op dit mooie project en wensen de nieuwe bewoners dan ook een hele mooie tijd toe.

Nieuw in de verhuur Langs de Beek

18 juli 2023

In Roermond, stad aan de Maas, komt aan ‘Langs de Beek’ een gezinswoning per direct in de verhuur. De woonoppervlakte van deze woning bedraagt 110 m2. Vanuit deze woning is alles binnen handbereik, het centrum van Roermond is zelfs op loopafstand.

De woning bestaat uit een ruime woonkamer met veel tuincontact door de openslaande tuindeuren. De halfopen keuken staat in verbinding met de eetkamer. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een betegelde badkamer met een inloopdouche, zwevend toilet en wastafel. Daarnaast is er nog een aparte CV-ruimte, voorzien van een opstelplaats voor wasmachine en droger. De woning heeft een eigen oprit en een garage met kantelpoort.

Heeft u interesse in deze woning? Reageer dan hier.

Binnenkort in de verkoop
Hoekwoning in Posterholt

1 mei 2023

Binnen de Gemeente Roerdalen komt binnenkort deze karakteristieke hoekwoning met eigen garage aan de Burgemeester Geradtsstraat 39 in Posterholt in de verkoop.

De ligging van deze woning is op korte afstand van Roermond en haar uitgebreide winkelvoorzieningen en heeft diverse speelweides voor kinderen in de directe omgeving.

Roermond, het Duitse achterland en het uitgestrekte Meinweggebied zijn vanaf deze locatie per auto of fiets in korte tijd bereikbaar.

𝐕𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩𝐩𝐫𝐢𝐣𝐬 € 𝟐𝟐𝟗.𝟎𝟎𝟎,- 𝐤.𝐤.
𝐀𝐥𝐯𝐚𝐬𝐭 𝐨𝐩 𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞?

Jack Frenken makelaars en adviseurs
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB Roermond
0475 335 225
info@jackfrenken.nl

Vorderingen Anemone en Daisy Geleen

20 april 2023

Inmiddels is de bouw van de appartementencomplexen Anemone en Daisy in Geleen in volle gang. De complexen beginnen al echt de hoogte in te gaan, waardoor ze steeds meer vorm krijgen.

De mannen van Bouwbedrijf Schroen zijn hier hard aan het werk om ervoor te zorgen dat alle 28 appartementen in oktober al bewoonbaar zijn.

𝐄𝐫𝐯𝐚𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞𝐥𝐞𝐧:

 • Energielabel A+++
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Modern en strak design
 • Voldoende parkeergelegenheid
 • Grotere berging op begane grond
 • Vlakbij voorzieningen zoals de supermarkt

Te huur vanaf € 975,- excl. servicekosten

𝐈𝐧 𝐚𝐚𝐧𝐦𝐞𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐚𝐩𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐨𝐟 𝐨𝐩 𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Eerste nieuwe huurders Mantova Sittard

24 maart 2023

Bij project Mantova in Sittard heeft onze collega Ruud afgelopen week alvast de eerste huurders blij mogen maken met de sleutel van hun nieuwe woning.
 
Eind komende week zullen ook de overige huurders de sleutel van hun nieuwbouwwoning ontvangen!
Wij wensen alle nieuwe bewoners veel woongenot toe!

Nieuw in de verhuur Geleen

2 februari 2023

In Geleen worden zowel aan de Anemonenstraat als aan de Burgemeester Lemmensstraat zeer energiezuinige appartementencomplexen gerealiseerd. De appartementen zijn ontworpen met een zeer hoge duurzaamheidsambitie. Naast een zeer laag energieverbruik zijn de woningen grotendeels voorzien van onderhoudsarme materialen.
 
𝐕𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞𝐥𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐚𝐩𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧
 • Energielabel A+++
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Modern en strak design
 • Voldoende parkeergelegenheid
 • Grotere berging op begane grond
 • Vlakbij voorzieningen zoals de supermarkt

Te huur vanaf € 975,- excl. servicekosten

𝐎𝐩 𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐨𝐟 𝐢𝐧𝐬𝐜𝐡𝐫𝐢𝐣𝐯𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐚𝐩𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧?
 

Kijkdag Mantova Sittard

20 januari 2023

Afgelopen week heeft voor de toekomstige en potentiële huurders de kijkdag bij project Mantova Sittard plaatsgevonden. Hierbij konden de aanwezigen voor de eerste keer de woningen van zowel buiten als binnen bezichtigen.
 
De kijkdag was een absoluut succes, met als resultaat dat er slechts nog 1 woning beschikbaar is!
 
Interesse in deze laatste woning?
Schrijf u dan snel in via deze link

Kerstgroet

21 december 2022

𝒲𝑒 𝓌𝑒𝓃𝓈𝑒𝓃 𝒿𝓊𝓁𝓁𝒾𝑒 𝒻𝒾𝒿𝓃𝑒 𝒻𝑒𝑒𝓈𝓉𝒹𝒶𝑔𝑒𝓃
𝑒𝓃 𝑒𝑒𝓃 𝑔𝑒𝓁𝓊𝓀𝓀𝒾𝑔 𝑒𝓃 𝑔𝑒𝓏𝑜𝓃𝒹 𝓃𝒾𝑒𝓊𝓌𝒿𝒶𝒶𝓇
𝒲𝑒 𝒷𝑒𝒹𝒶𝓃𝓀𝑒𝓃 𝒿𝓊𝓁𝓁𝒾𝑒 𝓋𝑜𝑜𝓇 𝒽𝑒𝓉 𝓋𝑒𝓇𝓉𝓇𝑜𝓊𝓌𝑒𝓃 𝒾𝓃 𝑜𝓃𝓈 𝒽𝑒𝓉 𝒶𝒻𝑔𝑒𝓁𝑜𝓅𝑒𝓃 𝒿𝒶𝒶𝓇, 𝑒𝓃 𝓈𝓉𝒶𝒶𝓃 𝓋𝑜𝓁𝑔𝑒𝓃𝒹 𝒿𝒶𝒶𝓇 𝑔𝓇𝒶𝒶𝑔 𝓌𝑒𝑒𝓇 𝓋𝑜𝑜𝓇 𝒿𝓊𝓁𝓁𝒾𝑒 𝓀𝓁𝒶𝒶𝓇
𝒜𝒻𝓇𝒶 𝑒𝓃 𝑅𝓊𝓊𝒹

Ons project Mulderberg in het prachtige Schinnen is van start!

11 november 2022

Gelegen in het idyllische Zuid-Limburgse landschap worden 8 mooie gezinswoningen gebouwd. In de uitloper van het Plateau van Doenrade krijgt je het gevoel dat je in het buitenland woont, terwijl je toch centraal en dichtbij alle voorzieningen van de stad hebt van zoal; Geleen, Hoensbroek, Brunssum en Heerlen.

De Mulderberg wordt opgeleverd in oktober 2023, zal worden gerealiseerd door HVG Real Estate en in de verhuur komen bij HVG Woonpartners.

Huurappartementen Kloosterhof Grubbenvorst voor de kerst 2023 gereed!

3 november 2022

In de kern van het pittoreske Grubbenvorst realiseert HVG Real Estate 16 stijlvolle appartementen aan de Kloosterstraat. De appartementen hebben een praktische indeling en zijn energiezuinig (A+++), waardoor u in een tijd van stijgende energielasten bespaart op uw maandlasten en ook nog een steentje bijdraagt aan het milieu. De appartementen worden in december 2023 opgeleverd, waardoor de toekomstige huurders Kerstmis 2023 in hun nieuwe woning zullen vieren.

De appartementen worden verhuurd door HVG Woonpartners. Indien u op de hoogte wilt blijven van dit nieuwbouwplan, dan kunt u zich inschrijven via www.hvgwoonpartners.nl/inschrijven/. Zodra er meer bekend is over de huurmogelijkheden, zal er contact met u worden opgenomen.

 

Gasloos en energiezuinig wonen in Sittard

17 oktober 2022

Inmiddels heeft de bouw van project Mantova in Sittard al het hoogste punt bereikt én zijn er slechts nog enkele huurwoningen beschikbaar.
 
De oplevering van deze huurwoningen zal plaatsvinden in Q1 van 2023.
 
Wilt u in aanmerking komen voor deze gasloze én energiezuinige woningen? Schrijf u dan in!

Inschrijvingen Mantova reeds gestart

25 augustus 2022

Voor de bouwvak zijn er al mooie stappen gemaakt richting de realisatie van nieuwproject Mantova in Sittard. Vanaf volgende week worden de werkzaamheden hervat en gaan de schouders er weer onder.

Meer informatie over Mantova vindt je op http://hvgwoonpartners.nl/aanbod-huurwoningen/

De inschrijvingen zijn inmiddels van start gegaan. Ben je geïnteresseerd in het huren van een woning? Vul het inschrijfformulier in op http://hvgwoonpartners.nl/inschrijven/ zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken en je op de hoogte kunnen houden van de vorderingen van dit mooie nieuwbouwplan.

Rookmelders redden levens

27 juni 2022

Rookmelders redden levens! Daarom zijn rookmelders vanaf 1 juli 2022 verplicht op elke woonlaag. Omdat in onze woningen niet overal (voldoende) rookmelders hingen, is Ruud sinds begin dit jaar op pad om ze alsnog op te hangen. En daarmee is hij al hard op weg! Dat geeft een gerust gevoel.

Rolstoeltrampoline geplaatst in Waalre

16 mei 2022

We zijn hartstikke trots dat wij de kindjes van Villa ExpertCare in Waalre afgelopen zondag blij hebben kunnen maken met deze geweldige rolstoeltrampoline.

Tijdens de oudercontactdag afgelopen zondag is de rolstoeltrampoline officieel in gebruik genomen middels een feestelijk samenzijn. Ook de ballonnenclown heeft ervoor gezorgd dat de kindjes een geweldige ochtend hebben gehad.

We wensen alle kindjes heel veel speelplezier met de nieuwe rolstoeltrampoline!

Mantova Sittard van start

10 mei 2022

De eerste bouwwerkzaamheden van de 20 woningen in Sittard zijn inmiddels in volle gang.
 
Vanaf week 34 zullen wij starten met de eerste voorbereidingen voor de verhuur van deze mooie gezinswoningen.
 
Houd bij interesse onze pagina in de gaten voor meer informatie!

Project Mantova Sittard van Start

22 maart 2022

Op bijgevoegde foto kunnen jullie zien dat HVG Real Estate is gestart met de bouw van 20 huurwoningen.
Deze huurwoningen worden gerealiseerd in een van de oudste plaatsen van Nederland én op twee na oudste stad in Limburg.
Tevens behoort Sittard tot de vijf mooiste vestingsteden van Nederland en staat niet voor niets bekend om haar bourgondische levenslust.
Binnenkort meer informatie over dit project!

Eerste nieuwe huurder in Broekhuizen

3 maart 2022

Bij project Luisch Hof in Broekhuizen heeft onze collega Ruud deze week alvast de eerste huurder blij mogen maken met de sleutel van zijn nieuwe woning.

Er zijn nog een aantal werkzaamheden bezig, maar binnen nu en twee maanden kunnen alle overige huurders ook hun intrek nemen in hun nieuwe woning.

Laatste kans in Broekhuizen

24 januari 2022

Wil jij medio april/mei 2022 al je intrek nemen in een nieuwbouwwoning? Dan is dit je laatste kans in Broekhuizen! Bij project Luisch Hof in Broekhuizen hebben we namelijk nog maar enkele huurwoningen beschikbaar.

Wees er snel bij, want weg=weg!

Praktische informatie:

 – Woonkamer in open verbinding met de keuken
 – Keuken met spoelbak, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap
 – Inloopdouche, vaste wastafel en vrij hangend toilet
 – Drie slaapkamers
 – Vaste trap naar ruime zolder
 – Zonnepanelen
 – Nagenoeg energieneutraal
 – Aanvaarding medio april/mei 2022

Kerstattentie voor onze huurders

20 december 2021

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat onze collega Ruud op pad gaat. Traditiegetrouw gaat hij bij al onze huurders langs om ze te verrassen met een leuke kerstattentie.
 
We willen onze huurders ontzettend bedanken, want dankzij hen kunnen we terugblikken op een geslaagd jaar waarin we op verschillende locaties ook nieuwe huurders hebben mogen verwelkomen.
 
Is Ruud nog niet bij je langs geweest? Hou dan je voordeur in de gaten, want dan zal hij een dezer dagen bij je aanbellen!

Woning in Swalmen te huur

16 december 2021

Deze mooie twee-onder-een-kapwoning aan de Kroppestraat in Swalmen is vanaf 01-01-2022 beschikbaar.

Wonen in Swalmen is een ideale combinatie van fraai landelijk wonen met een levendig sociale gemeenschap met de diversiteit en dynamiek van grote steden als Roermond, Venlo en Mönchengladbach op een steenworp afstand.

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞

 – Eengezinswoning
 – Drie kamers
 – Keuken én bijkeuken
 – Twee slaapkamers
 – Badkamer
 – Bergruimte
 – Tuin

© 2022 – HVG Woonpartners. All rights reserved.