Overview

Deze bouwlocatie in Tienray bevindt zich aan de Johan Hofmanstraat en de Bernadettelaan, waar vroeger de Mariaschool lag, vandaar dat dit project Mariahof wordt genoemd. Inmiddels is de school afgebroken en komt er een prachtige nieuwe woonwijk met 11 gezinswoningen voor in de plaats. 3 van deze gezinswoningen worden verhuurd door HVG Woonpartners.

Vroeger was Tienray een bedevaartsoord, vandaar dat Tienray bekend staat als ‘klein Lourdes’. Maar ook voor het lekkerste ijs van ijsmeester Clevers kun je in dit bijzondere dorp terecht.

Naast de rust van Tienray is het centrum van Horst, met een ruim assortiment aan winkels, horeca en speciaalzaken, binnen 15 minuten te bereiken. Maar ook de grote stad Venlo ligt op een afstand van circa 20 kilometer.

Indeling gezinswoningen

De gezinswoningen zijn ingedeeld met een open keuken en een ruime woonkamer, die direct in verbinding staat met de achtertuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst drie slaapkamers en een ruime badkamer. Tot slot beschikt de zolder over een vrij in te delen open ruimte, bereikbaar via een vaste trap.

De woningen zullen conform de laatste milieueisen gebouwd worden. Dit betekent dat de woningen onder andere gasloos, BENG gecertificeerd en goed geïsoleerd zijn.

Daarnaast zal het hemelwater op eigen terrein geïnfiltreerd worden en zal een gebalanceerd ventilatiesysteem inclusief WTW en een warmtepomp met een lage temperatuur vloerverwarming toegepast worden. Uiteindelijk zullen de woningen conform de huidige wetgeving opgeleverd worden.

  • Status Te huur
  • LocatieTienray, NL
  • Type Woningen
  • Start bouwjanuari 2023
  • Opleveringdecember 2023
  • EnergielabelEnergiezuinig, A+++
  • HuurprijsVanaf € 1.195,- p.m.

Brochure

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Galerij

Schrijf je nu in!